ناهمخوانی دربین آرزوهای آدم و ایراد چگونگی نیل به آن ها براساس فرایند زیست طبیعی، در ارتباط مو جود در میان اجتماع بشری و بیوسفر عمده نمود پیدا می نماید . نیاز حساس برای حل این تضاد، بالا بردن کارآیی زیستی است . این دستور صرفا از طرز دستیابی به دانش عمیقتر از قانون ها طبیعی به دست می آید که منجر به استفاده ای معقولتر از بیوسفر یاور با در نظر داشتن چرخه های طبیعی، حفاظت و تجدید منابع خواهد شد . ارتقا کارآیی فتوسنتز نقش اساسی در این زمینه ایفا خواهد کرد . با وجود این، تاکنون توازن مطلوبی با طبیعت برقرار نبوده است؛ حدود ۱۰۶ دسته از داران و ۱۳۹ گونه از طیوران طی دو هزار سال اخیر منقرض شده اند که بیشتر آن هم به قرن ها ۱۹ و ۲۰ مربوط می باشد . حدود نیم میلیون هکتار از زمین ها زمین کاهش یافته و ۳/۲ جنگلهای اول از میان رفته اند . 


انسانها نظرات خود را بر تمام ضوابط قاضی بر طبیعت زور کرده اند، به طوری که ارتباط دربین طبیعت و جامعه بشری در اثر فرآیندهای فنّاوری گسسته گردیده می باشد . طی پرورش پر سرعت دانش و فنّاوری، فرآیندهای طبیعی به قدر کافی زمینه توجه نبوده اند، در حالی که لازم هست پیشرفتهای فنی بوسیله بشر به سمتی ساماندهی شود که به علتی در جهت بهبود رابطه فی مابین طبیعت و جامعه بشری تبدیل گردد . 

وظیفه ضروری، وارد نمودن مواد جنبی کشاورزی، بیشه و تا حدی صنعتی به اامانه طبیعی کشاورزی و انتقال آنها به چرخه ارگانیک مواد آلی، ناشی از این قضیه میباشد . بعلاوه، این راهی جهت یاری به محافظت محفظه زیست میباشد . به طور نظری، بیشترین مقدار ضایعات آلی می بایست به غذا دام تبدیل و یا وارد خاک شوند . از این منابع می توان به تیتر مواد مغذی گیاهی استعمال کرد و یا این که آن‌ها را به طور مستقیم یا این که آنگاه از فرآوری مناسب به تیتر غذا دامی به عمل موفقیت . 

علاوه بر مواد خوراکی که در گذشته زمینه به کار گیری قرار نمی گرفتند، مواد جنبی کشاورزی و صنعتی ناشی از جامعه ها گرانقدر انسانی که در حالا حاضر آلوده و کثیف کننده محیط زیست هستند، هم می بایست بخشی از منابع خوراکی غیرمعمول محسوب شوند . در این مسیر، دفع ضایعات همپا با مراقبت محیط زیست مسایل با اهمیت هستند؛ لذا راه و روش به کارگیری از ضایعات بایستی کاملاً تحت کنترل اصول اکولوژیکی باشد . تولیدها فرعی حاصل از جامعه ها بایستی به گونه ای مسئله استفاده قرار گیرند که ضمن در لحاظ داشتن ضوابط طبیعی، تا کمترین حد ممکن باعث آلودگی محفظه زیست شوند . چنین فنّاوری هایی می توانند به تجدید منابع و مواد ناپخته کمک کنند . مقادیر متعددی ضایعات وجود دارند که می توانند به تیتر موادخام، بدون واسطه یا آن گاه از فرآوری به مصرف تغذیه دام برسند . در بعضا موارد، می بضاعت از این مواد پروتئین می تولید نمود . برد در این دستور به شکل منابع و چگونگی به کارگیری آن‌ها بستگی دارااست . 

ماشین جوجه کشی

منابع غیرمعمول را می بضاعت به گروههای پایین تقسیم نمود: ۱ـ ترکیبات پتروشیمیایی . 

۲ـ ترکیبات لیگنوسلوی و محصول ها فرعی ناشی از فرآوری آن‌ها . 

۳ـ ضایعات کراتینی . 

۴ـ ضایعات چرم سازی . 

۵ـ فضولات و محتویات دستگاه گوارش حیوان ها مزرعه . 

۶ـ ازت غیر پروتئینی . 

۷ـ زباله های خانگی و شهری . 

۸ـ بی مهرگان . 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها