یک عدد از دلایلی که کارآفرینان میدان پرندگان علی رغم عدم حمایت کافی و مشکلاتی که در خط مش تولید و پرورش رمز راهشان وجود دارد؛ همچنان به سمت رویش بوقلمون کشیده گردیده اند قطع از جان دشوار بودن پرنده در مقابل بیماری های حین حفظ و پرورش، مشاجره سود و صرفه ی اقتصادی فراوان مناسب می‌باشد . در صورتیکه به گوشه و کنار خویش نگاه فرمایید فروشگاه های عرضه ی گوشت گوسفند و مرغ، دو محصول دیگر گوشت پرنده را هم به سیستم فروش خود افزوده اند . یک عدد گوشت شترمرغ (که به زودی مقاله و کتاب جامعی در ارتباط بازار و رشد شترمرغ خدمتتان ارائه می دهیم) و دیگری گوشت بوقلمون و در آتی ای خیر چندان به بدور گوشت کبک (چنانچه دوستان عزیز عالی مقاله ی مربوط به صنعت رشد کبک را که به طراوت منشر کرده ایم؛ خوانده باشند، شمه ای از ت ها و چشم انداز کلی برای برنامه ریزی به وسیله دولت و ورود سرمایه گذار بخش محرمانه در این بازار به پهنا رسید) . 

ارزش خوراکی بوقلمون فراوان بالاست و در فی مابین گوشت دیگر پرندگان، گوشت گرم به‌ حساب می آید . گوشت بوقلمون پنج برابر میگو فسفر و آهن داراست و در سود برای معالجه بیماری‌های کم‌خونی و بیماری‌های قلبی مناسب می‌باشد و لحاظ تندرست و خاصیت، پزشکان روی گوشتش تأکید دارا میباشند . پیشگیری از سرطان، بهبود ناچیز خوابی و کاهش کلسترول خون از دیگر مزایای به کارگیری از گوشت این پرنده می‌باشد . 

ماشین جوجه کشی

‎ طبق اخرین بررسی ها سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشورمان فقط ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم هست در حالی که سرانه مصرف گوشت بوقلمون در امریکا چیزی فی مابین ۷ تا ۸ کیلوگرم هست . پس شما ایجاد کنندگان کاری تعالی و راهی طولانی در پیش دارید تا ابتدا مصرف گوشت در مرز و بوم را با ساخت خویش رواج و بعد از آن محصولتان را به نقاط گوناگون عالم صادر فرمائید . همواره به یاد داشته باشید که در‌صورتی‌که بزرگ بیاندیشید و لایق ترین بودن را با خود تمرین کنید این اتفاق خواهد زمین‌خورد . به این ترتیب با اقتدار و سرعت کارتان توسعه و گسترش دهید . شما بجز بازار داخلی بازار خارج از کشور را هم دارید . چرا تامین کننده ی نیمی از کشورهای عالم در موضوع ی مصرف گوشت بوقلمون تنها امریکاست؟ چرا مجاور های کشورمان می بایست گوشت زمینه نیاز خودشان را از کیلومترها دورتر تامین نمایند در حالیکه در جمهوری اسلامی ایران این پتانسیل به واسطه ی وسعت زمین، نیروی جوان و سرمایه گذارهای متعددی که متاسفانه به این بازار شناخت ندارند، وجود دارد؟ دولت نیز می بایست به فرهنگ‌ سازی در ارتباط با مصرف این گوشت در مرز و بوم اهتمام ورزد . 


ممکن می‌باشد برایتان جذاب باشد که بوقلمون فقط حیوانی است که ۲ گونه گوشت دارااست . گوشت سینه ی پرنده، سفید و گوشت رانش قرمز رنگ رنگ می‌باشد . و جالبتر این‌که چرم خام حاصل از پاهای بوقلمون برای تکه‌دوزی روی گونه های کیف و کفش قضیه به فعالیت گیری قرار می‌گیرد . 


از هر بوقلمون فراهم برای کشتار ۶۵ تا ۷۰ درصد گوشت به‌ دست می‌ آید . و این یعنی یک نتیجه فوق العاده . 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها