با 

پختن گوشت اردک آشپز شوید گوشت اردک یکی از لذیذ ترین غذا ­هاییست که در صنعت گران قدر طعام عالم مسئله استعمال قرار می­گیرد و مرز و اقلیم خاصی نیز نمی شناسد . مزارع ­های بزرگی در عالم اردک را به ادله تقاضای زیادش پرورش می دهند . تا پاسخگوی رستوران­ ها و مجموعه­ های طعام خوری باشند . 

ماشن جوجه کشی


در کشور ایران متاسفانه جزو در بخش ها شمالی مرزو بوم این گوشت مصرف چندانی ندارد . و ضعف بخش اعظم در این عمل معرفی نشدن این گوشت به مصرف­ کنندگان هست . در شمال کشور خوراک­ هایی اکثری با گوشت اردک سرو می شود که تا مدتها مزه آن را نمی بضاعت و توان فراموش کرد . و ممکن است شما نیز ­آن را امتحان کرده ­اید . سوپ اردک یکی از بی­ نظیرترین سوپ­ هاییست که مزه و ذائقه ی یگانه خودش را داراست و طرفدارانش فراوان می‌باشد . 


متاسفانه آنچه در ذهن ما ایرانی­ ها جای گرفته آن می باشد که چون این پرنده لجن ­خوار می‌باشد پس نباید گوشت ­آن را مصرف کرد . که هر دو برهان خطا میباشد و اتفاقا به دلایلی که پهنا شد می بایست این گوشت به سبد غذای ما وارد شود . اردک امروزه در عالم با خوراک ­های صنعتی و پایین حیث سازمان­ های بهداشتی در اندازه­ ی انبوه پرورش داده می­ شود . ما ایرانیان از قبل به پاکیزگی و بهداشت چه بسا در مصرف خورک­ هایمان اهمیت می دادیم و می دهیم و به همین علت نظارت­ های دقیقی همواره بر رشد آن وجود داراست . 


دومی مساله که کمی آشپزان ما به آن اشاره می نمایند وجود بوی ضحم گوشت می‌باشد . 

ماهی، مرغ مگر قلیل عطر دارند؟ چه طور است که ما آن­ها را مصرف می کنیم البته به اردک که می­رسیم از برطرف کردن بویش ناتوان می شویم؟ 

چه‌گونه می باشد که گوشت اردک در عالم با بالاترین درخواست در هم اکنون مصرف هست و بویی ندارد . 

اما برای مصرف در کشور بدبو می شود؟ 

نیکی این مدل نمیباشد و شاید نیاز هست تا هنر و مهارت آشپزی­امان را بالا ببرم . آنگاه خوا‌هیم مشاهده کرد که گوشت اردک به یکی از لذیذترین گوشت­ ها در سبد غذا مان تبدیل می شود . 


اردک شکم مالامال فراموش نشود . 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها