یک سری
نکته برای جابه جایی کبک از سبدهای منحصر به فرد حمل پرنده که سوراخهای کف متناسب با سن پرنده می‌باشد به کارگیری فرمائید .

ماشین جوجه کشی
در هنگام انتقال پرنده به سبد، فروغ تالار را ناچیز فرمائید .
از حداکثر ظرفیت تهویه برای خروج گردوغبار تالار به کارگیری نمائید .
درصورتی که مسافت جابه جایی خیلی مضاعف نمی باشد به سرعت سبدهای حاوی پرنده را در مقد تخلیه فرمایید .
جابه جایی پرنده را با سرعت ولی با ادب و خموشی انجام دهید .
موقعیت محیطی سالن مقصد را مشابه تالار مبداً فراهم نمائید و در رخ نیاز به تغییر، دست‌کم ۴۸ ساعت آنگاه از جابه جایی تغییر و تحول شرایط را استارت فرمائید .
آب ودان کافی در محل مقصد در اختیار پرنده قرار داشته باشد و در حالتی که از سیستم آبخوری و دان خوری متفاوتی در بخش مقصد استعمال می نمائید دستکم ۵۰ درصد آبخوری و دان خوری هایی که جوجه در محل گذشته استفاده می کرده می باشد قبل از انتقال در محل تازه قرار دهید .
با دقت به این که نیاز به ویتامین C در دوران تنش ارتقاء پیدا می نماید پیشین و بعد از انتقال ویتامین C کافی در آب یا خوراک جوجه تأمین کنید .


در اختیار گرفتن
رفت و آمد در بین هر بخش رویش کبک اگر با پرورش مرغ گوشتی آشنا باشید و یا این که با پرورش دهندگان مرغ گوشتی سخن کنید ممکن است یقین کردنی نیست که بخواهید به طور همزمان تعدادی سن متعدد جوجه را در سالن های نزدیک به نیز و حتی در یک تالار مراقبت کنید؛ البته خوشبختانه کبک به استدلال مقاومت نیکی که داراست این امکان را داراست .

باوجود این مقاومت، زیرا در تالار های رشد کبک تراکم پرنده زیاد است، یک‌سری آلودگی های محیطی به راحتی می تواند منجر ساخت بیماری در پرنده شود .

بنابراین رعایت اصول بهداشتی در تمام بخشهای رشد ضروری هست .

ممکن است امکان این که برای هر نصیب کارگر غیر وابسته داشته باشیم در کار امکان پذیر نباشد یا این که حتی امکان بده بستان جامه و کفش خدمتکار در برهه زمانی ورود به هر بخش رشد امکانپذیر نباشد .

البته می توانایی با تولید حوضچه یا این که تشت حاوی مواد ضدعفونی تا حدودی از ورود الودگی به هر یک از گروههای پرورشی دوری کرد .

ابتدا به قسمت جوجه های قلیل سن سر بزنید و سپس وارد نصیب جوجه های مسن خیس و یا تالار مولدان گردید .

به کارگران خود آموزش دهید که در هنگام ورود به سالن از نصیب جوجه های ناچیز سن وارد گردیده و از قسمت جوجه های پیر تر خارج شوند .

خود شما هم که به عنوان رئیس یا این که بازدیدکننده می‌باشید در حالتی که حتمی است به تمام بخشهای کارخانه سرکشی کنید ابتدا به نصیب جوجه های کم سن راز بزنید و آنگاه وارد قسمت جوجه های پیر خیس و یا این که سالن مولدان شوید .

کارایی نمائید برای هر قسمت تجهیزات جدا از قبیل سطل، بیل و بقیه اسباب و اثاث داشته باشید چراکه خود این وسایل نیز می توانند باعث انتقال آلودگی شوند .


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها